Vad ska man ge bort i 50-årspresent?


När någon fyller jämt (dvs 20, 30, 40, 50, 60 etc) är det ju tradition att man gör något speciellt eller ger bort något speciellt till denna person. Vilken av dessa födelsedagar som är störst beror lite på vem man frågar. Generellt sett är 50 sedd som den största födelsedagen. Men vad ska man då ge bort i 50-årspresent?

Den här bloggen kommer ge tips på födelsedagspresenter till sådan som fyller 50 år. Självklart kan tipsen användas även för andra.

3 kommentarer:

Joakim Kock sa...

Här kommer ett annat bra tips på en unik personlig present:

Vi tillverkar och säljer handgjorda miniatyrtofflor. Tofflorna är 11 cm långa och finns i många färger med olika motiv handmålade av konstnärer och är passande som present, gåva eller minne vid t.ex födsel, födelsedag, dop, vigsel, studentexamen, jul och skåne besök. Man kan även få en personlig text eller dikt ingraverad på tofflorna. Mer info finns på vår hemsida! http://www.lyckotoffeln.se

maja sa...

Det finns superfina ljus på denna sida som alltid funkar fint som presenter om man har idetorka, alla blir alltid superglada när dom får ett sådant! har även hört att dom ska fixa så man kan betala direkt på sidan också och att frakt ska ingå och allt sånt, sånt skulle jag vilja ha iallafall! :D

www.areljuset.se

Dessin Design sa...

Släktträd! Ett jättebra tips. På www.dessindesign.se finns personliga släktträd i olika stilar som man kan beställa. En present som uppskattas av alla, perfekt som 50-års present!

http://dessindesign.se/cat/slakttrad-2/?lang=sv